Documental del mes: "Oeconomia" (2020) de Carmen Losmann
“Oeconomia” és un viatge creatiu i humorístic on economistes i banquers tracten d'explicar el joc del capitalisme amb més o menys èxit. El podrem veure presencialment a la Biblioteca el dimecres 28 d'abril i on line

El proper mes d’abril arriba Oeconomia, un documental que revela les regles del capitalisme contemporani que determinen sistemàticament el creixement, el dèficit i la riquesa, i on es fa evident la paradoxa que tan sols és possible obtenir beneficis quan ens endeutem. Una immersió en un món ocult, en què hi ha moltes preguntes però poques respostes.

Què són els diners? Què són els deutes? Quines conseqüències tenen tots dos? I com es poden explicar? A Oeconomia, la directora Carmen Losmann emprèn un viatge pels nuclis estratègics de la política neoliberal.

TRÀILER: https://www.youtube.com/watch?v=QfsqdyWsAhg

 

Per causes derivades de la pandèmia de Covid es projectarà el film presencialment solament per a un màxim de 25 persones i excepcionalment a les 20h per no acabar després de les 22h. També es podrà veure on line desdel 29 d'abril fins el 13 de maig, ambdós inclosos.

Per poder veure el film presencialment us podeu apuntar als taulells d'atenció al públic de la Biblioteca o a info@bibliomao.es. Siel voleu veure des de casa heu d'enviar un correu electrònic a info@bibliomao.es donant el vostre nom, DNI i telèfon i us donarem la direcció i la contrasenya per poder-la veure on line. Els codis per veure el film per internet es donaran a partir de dia 29 d'abril


Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.