Documental del mes: Estimada Sara (2021) de Patrícia Franquesa
El dimecres 30 de novembre a les 20h podem veure en directe el film a la sala de conferències de la Biblioteca Pública de Maó. A partir del dia següent el podeu veure on line fins el dia 15 de desembre.

Aquest film és un emotiu retrat de la Sara, la primera dona taxista de l’Afganistan. La cineasta Patrícia Franquesa captura la força d’una dona poderosa que trenca barreres en una societat marcadament patriarcal. El rostre de la Sara mostra uns ulls brillants, incansables per defensar els drets de les dones i aconseguir allò que semblava impossible.

Una inspiradora història d’amistat entre dues dones plenes de vida, un cant a l’empatia i al diàleg entre cultures. El relat circular de la història vital de la Sara va de la por a l’amor i de l’amor a la por. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.

Patrícia Franquesa comença la seva carrera a Tel-Aviv treballant amb Heymann Brothers Films i Hilla Medalia. Després d'anys d'aprenentatge, decideix tornar a la seva ciutat natal, Barcelona, i cofunda Gadea Films, produint amb Mèxic La Mami de Laura Herrero Garvín. La pel·lícula debut de Franquesa com a directora és la coproducció d'Oh Dear Sara amb Sèrbia i Noruega.

Durada: 60 minuts.

VO en persa, anglès, català, subtitulada en català.

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=uSw4UO5TCrE

 Si voleu veure el documental on line ho podeu fer des de l'1  fins el 15 de desembre. A partir de dia 1 de desembre ens podeu fer arribar un correu electrònic a <info@bibliomao.es> sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.