Conversa amb Manel Alías, periodista i corresponsal de TV3 a Rússia
Manel Alías i Ariadna Ferrer conversaran sobre els llibres que el periodista ha fet sobre Rússia el divendres 25 de novembre a les 19h a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó

Manel Alías Tort (Berga, 1977) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Videoperiodisme ENG per la Universitat Pompeu Fabra. Des del 2001 treballa a Televisió de Catalunya, on ha presentat l’informatiu infantil Info K i ha estat cap d’edició de La nit al dia, entre d’altres. Especialitzat en temes d’educació, també és autor dels reportatges del 30 minuts «Notes d’educació» i «Començar de nou», que va quedar finalista al Japan Prize del 2005. Entre 2015 i 2021 va ser corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou.

És autor del llibre Rússia, l’escenari més gran del món (Ara llibres, 2021), un relat polièdric de la Rússia contemporània, i recentment ha publicat  L'última victòria de l'URSS (Ara Llibres, 2022)sobre l'esport durant l'època soviètica.

Manel Alías apareix habitualment a la televisió de Catalunya però si el voleu veure parlant dels seus llibres podeu visitar a aquestes pàgines web:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/planta-baixa/manel-alias-quan-es-veten-esportistes-o-artistes-russos-qui-surt-guanyant-es-putin/video/6181058/

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/planta-baixa/manel-alias-no-mimagino-un-millor-desti-per-a-un-periodista-que-russia/video/6136492/ 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.