Concert xerrada "El blues d'elles"
Dimarts, dia 22 d'agost, a les 19 h, ens visitarà l'actriu Queralt Albinyana acompanyada del músic Tota Blues per oferir-nos un concertxerrada sobre la història i temàtica del blues des d'un punt de vista femení.

Na Queralt es defineix com una dona d'escenari. Una cantant enamorada de la música d'arrel afroamericana i compromesa amb el punt de vista femení. Veu potent i versàtil, actriu, professora de cant, comunicadora amb experiència en tota classe de públic, escenaris i pantalles.

Ens oferirà un espectacle amb música i xerrada propera i contrastada. Un recorregut per la història del Blues femení, de les seves cantants i compositores. Un repertori de temes variat que abraça des del temps de les "dames del Blues" dels anys vint fins a l'actualitat.

Amb Queralt Albinyana a la veu, ukelele i kazoo i Tota Blues a la guitarra, harmònica i veus. Una meravella per aprendre i gaudir a parts iguales. D'accés lliure i gratuït, sense necessitat d'inscripció prèvia. 

Reservau la data a l'agenda!Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.