Compartim perspectives a través de la lectura
Lectures amb perspectiva és el nom del Club de Lectura vinculat a la Biblioteca, que començà amb força aquest març, i seguí amb èxit abril i maig. Després de les vacances tornen les trobades d'un grup obert al debat en base a títols cabdals i autories que han despertat el rum-rum social.
 
L'últim dijous del mes és el dia del Club, així doncs, la primera trobada de la temporada serà dia 5 d'octubre, a les 19h, a la sala d'actes de la Biblioteca, on comentarem una de les obres de Maggie O'Farrell,  La mà que prenia la meva, esplèndida novel·la basada en la connexió de dues dones al llarg de cinquanta anys.
 
Com és habitual, els llibres proposats estan disponibles a la Biblioteca en format paper i, també a eBiblio <https://illesbalears.ebiblio.es/>
 
Acompanyen les trobades la Magda Timoner i la Gabi  Miciulevicius, creadores del podcast feminista Erissones de Ràdio Far.

Si vols formar part de l'experiència, envia un correu a <info@bibliomao.es> o apunta't directament als taulells de la Biblioteca.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.