Club de lectura de Biblioteca de Maó. Lectures d'aquest curs
Torna el Club de Lectura de la Biblioteca de Maó el tercer dimecres de cada mes a les 19h a la sala de conferències. A la imatge podeu veure els títols i dates de cada mes.

El membres del club a partir d'una llista de llibres proposat per la seva coordinadora han fet una tria de títols ben diversa que inclou èxits literaris, clàssics i lectures de proximitat que podrem gaudir amb els seus autors. Us convidam a participar-hi!

Aquest any les lectures són les següents:

22 setembre: "Beloved" de Toni Morrison

20 d'octubre: "La tía Tula" de Miguel de Unamuno

24 de novembre: "Así es" d'Anna Gomila

22 de desembre: "El lado frío de la almohada" de Belén Gopegui  

19 de gener: "El club de la buena estrella" d'Amy Tan

23 de febrer: "La joven de la perla" de Tracy Chevalier

23 de març: "Barbarossa" de Joan Pons

20 d'abril: "Ética para Celia" d'Ana de Miguel

25 de maig: "La vida invisible de Eurídice Gusmao" de Martha Batalha

22 de juny: Lectura del Centre Bit Menorca (a hores d'ara per determinar)

 

A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.