Club de Lectura d'Adultesa
Voleu saber què llegirem aquest curs al Club de Lectura d'Adultesa? Us hi voleu afegir? Aquí teniu tots els detalls.

El Club de Lectura d'Adultesa té una llarga trajectòria i any rere any, la seva dinamitzadora, na Marga Llovet, amb el suport de la Biblioteca, proposa una programació de llibres i trobades mensuals entre setembre i juny: un total de 10 lectures!

Sabeu com funciona? És molt senzill. Tan sols heu de tenir ganes de llegir el llibre, que facilita la Biblioteca, i venir el dia indicat a les 19 h per compartir la lectura. Intentam també que les lectures estiguin disponibles en format electrònic, fins i tot en audiollibre, a la plataforma de préstec digital eBiblio. Per descomptat es pot participar simplement escoltant. Venir una trobada, tres, nou o deu amb total llibertat. Pots inscriure't a <info@bibliomao.es> i formar part del mailing i del grup de whastApp o venir el dia proposat sense més ni més.

Començarem el curs, dia 20 de setembre, amb la lectura de La mujer helada d'Annie Ernaux, Premi Nobel de Literatura 2022. I continuarem amb una de les recomanacions de na Blanca Ripoll, Panza de burro, de la jove Andrea Abreu. Al cartell adjunt trobareu la resta de programació on, com cada any, hi ha algun clàssic; una lectura amb el Fons Menorquí de Cooperació; una amb el CentreBit Menorca... I, per descomptat, quelcom de secció menorquina. Dia 13 de desembre ens acompanyarà Josep M. Quintana amb qui comentarem L'afortunada vida de Martí Oliver.

D'altra banda, d'aquí a pocs dies, tindreu la programació del Club de Lectura amb Perspectiva i del Club de Lectura Juvenil. I com anam avançant, el mes d'octubre, dos nous clubs de lectura iniciaran el seu recorregut: el Club de Lectura de Novel·la Negra que dinamitzarà José A. Luque, i el Club de Lectura de Novel·la Gràfica a càrrec d'Illa Marquès.

Perquè compartir lectures ens apassiona. Viu la teva Biblioteca!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.