Cinema i teatre: Iphigenia (1977) de Michael Cacoyannis
El dilluns 13 de març a les 19h podeu gaudir un drama grec de la mà de Dionisio Sánchez aquí a la Biblioteca Pública de Maó

IPHIGENIA

Just abans de salpar cap a la guerra de Troia, les tropes d'Agamèmnon no poden sortir del port per absència de vent. Un endeví revela que la deessa Àrtemis està furiosa perquè els grecs han matat a un dels seus animals sagrats. Per a poder apaivagar-la i tornar a tenir vent favorable, el rei haurà de sacrificar a la seva filla Iphigenia.

Magistral adaptació de la tragèdia d'Eurípides ‘Ifigenia en Àulide’ per part del director grec Michael Cacoyannis. Una història plena de força que reflecteix el conflicte moral d'uns protagonistes que assisteixen al xoc entre els interessos polítics, l'honor, la venjança i l'amor matern.

Sustentada en el paisatge com a escenari natural i en la interpretació superba dels seus protagonistes, entre els quals destaca una extraordinària Irene Papas, la pel·lícula de Cacoyannis constitueix una de les millors adaptacions tràgiques de la història del cinema.

Per assistir a la projecció no cal inscriure's.

 

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=rgeJ7loFMTc

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.