Cicle de cinema i Teatre: Vanya en la calle 42 (1992) de Louis Malle
El dilluns 2 de maig a les 19h a la Biblioteca de Maó podrem veure i comentar de la mà de Dionisio Sánchez aquest film adaptat de l'obra Oncle Vanya d'Anton Txèkhov .

A principis dels 90 un grup d'actors dirigits pel director teatral André Gregory decideixen muntar l'obra Oncle Vanya d'Anton Txèkhov, adaptada per David Mamet, a un teatre atrotinat de Nova York.

Davant la impossibilitat de representar l'obra en l’escenari sobre el qual havia caigut el sostre, l'obra es va representar a diferents espais del teatre. El guionista i director de cinema francès Louis Maille després d’assistir a una d’aquestes representacions màgiques decideix traslladar al cinema l’experiència, filmant la pel·lícula Vanya al carrer 42.

Adoptant un punt de vista documental inicial, en què el present dels actors i les actrius que encarnen l'obra de Txèkhov es barreja amb el rol que interpreten, Maille aconsegueix introduir-nos de ple a l'imaginari de l'autor rus, ple de vides travessades per l'experiència del pas del temps, les esperances i els somnis no assolits.

Una obra mestra del cinema contemporani que constitueix un bell homenatge al món del teatre.

 

Trailer: https://www.filmaffinity.com/es/film736718.html

 L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.