Cicle de cinema i Teatre: Quién teme a Virginia Woolf (1966) de Mike Nichols
El dilluns 7 de novembre a les 19h podrem veure a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó aquest film que ens comentarà el dramaturg Dionisio Sánchez Loring.

Martha (Elizabeth Taylor) i George (Richard Burton) són un matrimoni autodestructiu travessat per la violència i la humiliació. Ell és un professor d'història alcohòlic que treballa a una universitat americana, on el seu sogre exerceix com a rector. Ella, una dona insatisfeta que s'agafa desesperada a la vida. Un dissabte a la nit, després d'una festa, conviden a casa seva un jove professor i la seva dona. La visita desencadenarà tota una sèrie d'esdeveniments, que posaran a prova les relacions dels protagonistes, portant al límit la capacitat de resistència.

L'obra d'Edward Albee, en què es basa fidelment aquesta pel·lícula, va constituir tot un esdeveniment al panorama cultural nord-americà. La violència verbal desplegadaE i el comportament dels personatges trencava tota una sèrie de tabús que el decòrum i la moral de l'època imposaven a les manifestacions culturals.

La pel·lícula dirigida per Mike Nichols, filmada de manera magistral en un exquisit blanc i negre, ens ofereix un dels millors duels interpretatius de la història del cinema. Una obra mestra.

Per assistir a la projecció no fa falta apuntar-se amb antel·lació.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.