Cicle de cinema i teatre: Hombres sin piedad (1957) de Sidney Lumet

Dilluns 12 de juny, a les 19 h, projectarem "12 hombres sin piedad" dins el Cicle de cinema i teatre de la Biblioteca Pública de Maó: Pantalla escènica.


Basada en l'obra teatral escrita per Reginal Rose, 12 homes que configuren un jurat popular han de decidir sobre la culpabilitat o innocència d'un adolescent acusat d'haver assessinat al seu pare. Totes les proves apunten cap a la seva culpabiblitat i la decisió sembla clara: cadira elèctrica. Un d'ells però, a partir de diferents arguments, intenta introduir un dubte raonable tot cercant  canviar el sentit del vot.

Al llarg de les deliberacions ens feim una idea de com ha anat el judici: prejudicis, experiències personals que influeixen en la percepció dels fets, diferències culturals, personalitats o pors, i que amb diàleg, debat i intercanvi d'opinions podem construir un sistema més just i democràtic.

Coordinat per Dionisio Sánchez Loring es farà una breu presentació i un petit col·loqui posterior. Us hi esperam.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=TEN-2uTi2c0

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.