Cicle de cinema i Teatre: AUGUST OSAGE COUNTY (2013) de John Wells
El dilluns 24 d'abril a les 19h podeu gaudir d'aquest film de la mà de Dionisio Sánchez aquí a la Biblioteca Pública de Maó

Després de la mort del cap de família, els membres de la família Weston es reuneixen per a passar uns dia junts. La mare, una dona malalta de càncer (Meryl Streep), és addicta a les pastilles. Barbara, la filla major (Julia Roberts), enfronta problemes en el seu matrimoni. Karen (Juliette Lewis) intenta tenir una relació de parella estable; Ivy (Julianne Nicholson) planeja una vida independent als quaranta anys. En un calorós dia d'estiu, els conflictesamagats que arrosseguen els seus protagonistes acabaran d'esclatar quan les veritats siguin posades sobre la taula.

Hereva del millor teatre naturalista nord-americà, l'obra de teatre en la qual es basa aquesta pel·lícula escenifica el col·lapse de la família com a institució tradicional i mitificada. La pel·lícula captura l'essència teatral de la proposta de Tracy Letts mitjançant uns diàlegs i personatges memorables, interpretats per alguns dels rostres més reconeguts del cinema contemporani.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=6G2wib1EBm8

Per assistir a la projecció no cal inscriure's.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.