Cicle de cinema i Teatre amb Dionisio Sánchez Loring
Durant l'any un dilluns al mes gaudirem a la Biblioteca de Maó del visionat d'un film inspirat en una obra de teatre seleccionat i comentat per dramaturg Dionsio Sánchez Loring.

Encetem una nova experiència que uneix teatre i cinema per entendre millor el llenguatge del teatre i incitar la seva lectura. A partir de les xerrades que ha anat fent a la Biblioteca de Maó, i altres centres culturals de l'illa, l'expert en teatre Dionisio Sánchez hem pensat que seria bo crear un cicle més freqüent de trobades per veure i parlar de teatre dirigides per ell. A partir d'una selecció de films basats en obres de teatre repassarem una part de la història d'aquest gènere vist des del punt de vista de diversos directors de cinema.

Podeu veure la programació sencera al cartell on figuren directos com ara Richard Brooks, Lars Von trier, Louis Malle, Mario Camus i Akira Kuroswa, entre d'altres.

A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.