Cicle Cinema i Teatre: Un tranvía llamado deseo (1951) de Elia Kazán

Blanche DuBois, una dona afligida per problemes emocionals i la pèrdua de la seva fortuna familiar, es muda a Nova Orleans per a viure amb la seva germana, Stella, i el seu violent espòs, Stanley Kowalski. La convivència de Blanche amb el seu cunyat i el seu passat fosc desencadenaran un xoc constant entre els seus mons oposats i les seves lluites personals, portant-los a un dramàtic enfrontament.

La decadència de l'aristocràcia meridional, la pèrdua de la innocència, la lluita per la supervivència i la confrontació entre els valors del passat i la brutalitat del present són alguns dels temes que travessen una de les obres més representades del teatre nord-americà del segle XX.

L'adaptació duta a terme per Elía Kazan, amb les extraordinàries actuacions de Vivien Leigh i Marlon Brando, captura de manera magistral la tensió i el drama de l'obra de teatre, convertint-se en un dels grans clàssics de la història del cinema.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.