Cicle Cinema i Teatre: Solo el fin del mundo (2016) de Xavier Dolan
Després de l'aturada de l'estiu reprenem el cicle de cinema i teatre de la mà de Dionisio Sánchez que en aquesta ocasió ens proposa un film de Xavier Dolan. Serà aquest dilluns 16 a les 19h a la sala de conferències de la Biblioteca Pública de Maó.

Un escriptor torna a la seva llar després de 12 anys d'absència per a anunciar a la seva família que està morint a causa d'una malaltia terminal. A mesura que el protagonista intenta restablir la connexió amb els seus afins, s'enfronta a una sèrie de tensions i conflictes no resolts que han persistit durant anys.

L'obra del dramaturg Jean Luc-Lagarce explora temes com l'alienació, la solitud, l'amor, així com la incapacitat de les persones per a comunicar-se de manera efectiva, creant un ambient de tensió emocional i psicològica molt característic de la seva escriptura.

L'adaptació que fa el director de cinema Xavier Dolan, guanyadora del Gran Premi del Jurat a Cannes, aconsegueix captar a la perfecció l'univers del dramaturg, secundant-se en unes actuacions extraordinàries plenes d'intensitat, i una excel·lent direcció de fotografia.

Per assitir a la projecció no fa falta incriure's i l'entrada és lliure.  La projecció es farà en versió original.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.