Cicle cinema i teatre: El crisol (1996) de Nicholas Hytner
El dilluns 7 de febrer a les 19h comencem el cicle de cinema i teatre amb el film "El Crisol"

EL CRISOL (1996). De Nicholas Hytner. 123’.

Pel·lícula basada en l'obra de teatre d'Arthur Miller, Les bruixes de Salem. Intèrprets. Daniel Day-Lewis, Winona Ryder, Paul Scofield, Joan Allen.

A la ciutat colonial de Salem, Massachusetts, un grup de noies és acusat de bruixeria per una societat puritana i supersticiosa.

Quan Arthur Miller va escriure ‘Les bruixes de Salem’ (1953), obra que adapta la cinta, als Estats Units es vivia un dels períodes de persecució política més intensos de la seva història recent. En plena Guerra Freda el senador Joseph MacCarthy denunciava una conspiració comunista que va portar nombroses persones a l'empresonament i l'exili. Miller va basar el seu text en els episodis reals de persecució per bruixeria que van tenir lloc a la ciutat de Salem, entre 1692-1693. La seva obra denuncia amb contundència els mecanismes de repressió i terror que s'utilitzen per garantir l'ordre.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=OlDw1W_Vrxg

 

A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.