BLABALLBLA Dança i literatura

El dimarts 4 de maig a les 18.30h a la sala d'estudi de la Biblioteca de Maó presentem aquest espectacle per celebrar junts els dies de la dansa i el llibre.

Vet aquí una vegada una dansa que escrivia i  un conte que ballava. Un abecedari que s'oferia i un diccionari director. Dos personatges es troben per ballar les paraules, les imatges i les metàfores que ens porta la literatura. Un espai de joc on tot es desendreça, endreça i crea un nou desordre endreçat. Inspirant-se en els textos de Cortázar i Gianni Rodari, aquests dos cossos es mouen per compartir amb l'espectador un viatge per l'imaginari, la fantasía i l'absurd.

Alicia Ruata i na Zaida Torrego, ballarines i artistes escèniques (contacontes i clown) presenten aquest espectacle de dança i literatura per celebrar el día de la Dansa i el día del Llibre. És un espectacle de dansa contemporánea per a tots els públics preferentment fillets majors de 5 anys i adults.

Per causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.