Pròxima lectura "Lletres en combat" de Josep Maria Quintana

Dimecres vam començar el nou curs 20-21 del Club de Lectura, amb renovades ganes de llegir i de comentar les lectures. La primera obra del nou curs va ser la novel.la de Asne Seirstad, “El librero de Kabul”, novel.la testimoni de la situació canviant a  Afganistán i al seu veí Pakistán a partir de la vida de la família de Sultan, un llibreter de bona família.

La següent lectura que comentarem serà “Lletres de combat” de l’autor menorquí Josep

M. Quintana, amb qui hem tingut el plaer de comptar en reiterades ocasions per comentar les seves obres. En aquesta ocasió comentarem una novel.la que just acaba de sortir y de la qual vaig tenir l’ocasió d’anar a la presentació organitzada per l’Ateneu de Maó aquest juliol. Es tracta d’una obra reflexiva sobre el fet religiós al llarg del segle XX, y novel·lada a partir de la història de dos germans que, en un moment concret de les seves vides, viuran separats i s’enviaran cartes qüestionant-se els conflictes cabdals de la cultura i la religió al llarg d’aquest segle. Per comentar aquesta novel.la comptarem amb la presència de l’autor el dia 21 d’octubre a les 19.00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Maó.

       

 Llegir
Família & lectura a la biblioteca de Maó

ACTIVITAT MENSUAL PER A FAMÍLIES AMB INFANTS DE 0 A 6 ANYS

INSCRIPCIONS DEL 21 AL 30 DE SETEMBRE

1A SESSIÓ DISSABTE 31 D’OCTUBRE
Grup 1: 10h a 10’45h
Grup 2: 11h a 11’45h

Aforament màxim per a cada grup: 5 nuclis familiars (1 pare o mare + 1 infant)

Gel hidroalcohòlic a l’entrada
Guardeu les distàncies en tot moment
Porteu la mascareta

Llegir
23 setembre 2020
Grup de lectura juvenil

Per a joves d'entre 11 i 14 anys, amb Fátima Anglada

Trobada mensual la 3a setmana de cada mes

Inscripció oberta del 21 de setembre al 15 d'octubre

1a trobada: 17 d'octubre a les 12:00 h,

a la sala infantil

Llegir
7 setembre 2020
Premis Booktràilers 2020
El dijous 3 de setembre de 2020 va tenir lloc aquest lliurament de premis. El jurat va considerar dividir el Primer Premi en dos grups: majors i menors de 14 anys. Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.