Pròxima lectura "El gran cambiazo" de Roadl Dahl
Dimecres, 25 de novembre, vam comentar una nova obra els i les membres del Club de Lectura. En aquesta ocasió, com ja vam anunciar, es tractava de la novel·la "Venganza en Sevilla" de Matilde Asensi. Hi van acudir un total de dotze persones i la reunió va ser molt àgil, ja que es tractava d'una novel·la d'aventures amena i fàcil de llegir i que va entretenir prou els lectors.Llegir
Roda, roda, Rooodari, amb Raquel de Manuel

Es narraran relats que va escriure i contar Gianni Rodari, acompanyant-los d’àlbums il·lustrats, objectes, cos, veu i emoció. I cocrearem noves històries entre totes i tots amb els jocs de creació que feia l’autor amb els infants. Una sessió participativa i imaginativa que convida a la pau, l’alegria i a imaginar totes les possibilitats de la vida.

DILLUNS 14 DE DESEMBRE, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

Edat recomanada: +3 anys 

 (Inscripció prèvia, places limitades)

 Us podeu inscriure al tel. 971369190, per correu  info@bibliomao,es ,  o presencialment, donant el nom del pare o mare, DNI i tel.

Els majors de 6 anys hauran de dur mascareta. Es seguiran totes les mesures higièniques i les distàncies de seguretat.

Llegir
T'agradaria aprendre nocions bàsiques de Robòtica?

 Dins del projecte "Biblioteques sostenibles : introducció a l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible en els serveis bibliotecaris de les Illes Balears co-finançat per la DG de Cooperació de Balears i organitzat per la Fundació MUSOL, podeu participar en un taller de robótica adreçat a joves d'entre 9 a 13 anys..

Podreu aprendre a dissenyar, construir i programar un model que permeti eliminar residus plàstics de les aigües marines.

DIMECRES, 9 DE DESEMBRE DE 2020

18:00 A 19:30 H

SALA D'ACTES 

Places limitades. Cal inscripció prèvia

 Us podeu inscriure al tel. 971369190, al correu  info@bibliomao.es ,  o presencialment, donant el nom i llinatges, edat, DNI i tel.

Es seguiran totes les mesures higièniques i les distàncies de seguretat. 


Llegir
Contes empaquetats: Presentació del lot infantil del FMC

Gemma Moll presentarà en forma de contacontes els llibres del lot itinerant que será a la nostra biblioteca fins al 21 de gener de 2021.

Edat recomanada: a partir de 5 anys

 (Inscripció prèvia, places limitades)

 Us podeu inscriure al tel. 971369190, per correu  info@bibliomao,es ,  o presencialment, donant el nom del pare o mare, DNI i tel.

Els majors de 6 anys hauran de dur mascareta. Es seguiran totes les mesures higièniques i les distàncies de seguretat.
 

Llegir
Acompanyament digital a la Biblioteca
A partir de la tercera setmana de novembre la Biblioteca de Maó també us podrà ajudar a entendre millor alguns procediments informàtics. Cada dimarts de 10 a 13h. Cal demanar hora als taulells de la biblioteca o per correu electrònic
Llegir
Sons i malsons, amb S'Espai de Circ

 En Filo Cordafil ha descobert que a la nit res és el que sembla...

La foscor està plena de coses que no són aquí, de sons que fan volar la imaginació... però allà on nosaltres volem!

La companyia S’Espai de Circ ens presenta una nova aventura dels Contes d’en Filo.

DIVENDRES, 20 DE NOVEMBRE A LES 18:00 H

SALA INFANTIL 

Edat recomanada: a partir de 3 anys

 (Inscripció prèvia, places limitades)

 Us podeu inscriure al tel. 971369190, per correu  info@bibliomao,es ,  o presencialment, donant el nom del pare o mare, DNI i tel.

Els majors de 6 anys hauran de dur mascareta. Es seguiran totes les mesures higièniques i les distàncies de seguretat.
 

Llegir
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.