30 setembre 2019
La moneda màgica

Hora del conte i taller amb Judith Morillas. Basat en el llibre "La moneda màgica" d'Anna Pasquina. Organitzat per Ascome i PIME

Per a infants a partir de 4 anys

Durada: 60 minuts

 DILLUNS 7 D'OCTUBRE, A LES 18:00 H

SALA INFANTILLlegir
Oberta la inscripció al Grup juvenil de lectura

Amb Fátima Anglada

Edats: 11 a 14 anys

Trobades:El 3r dissabte del mes a les 12:00 h a la sala infantil 

Inscripcions: del 23 de setembre al 10 d'octubre a la sala infantil 

Inici: 19 d'octubre 

Llegir
Oberta la inscripció a Família&lectura

 Per a famílies i infants de 0 a 6 anys.

Trobades per desvetllar la curiositat amb  històries, encontres per conèixer el món mitjançant la paraula, un diàleg per descubrir el poder de la il·lustració, propostes per iniciar l'hàbit lector, lectures per fer del conte un joc i per fer realitat tots els desitjos.

Amb Fátima Anglada i Raquel de Manuel

Inscripcions a la sala infantil, del 10 al 23 de setembre  

Trobades el 3r dissabte de cada mes

1ª trobada: dissabte 19 d'octubre 

Llegir
Teatre kamishibai amb Makiko Sese

 Kamishibai significa "teatre de làmines" i s'originà als temples budistes de Japó al segle XII. El teatre es desenvolupa amb cançons, balls i  jocs japonesos i, sobretot, amb la interacció del públic.

DILLUNS, 23 DE SETEMBRE

A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

Edats recomanades: 3-10 anys

 

 

Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.