Tnafele, amb la Senyora Garcia

Aquesta és la història d’un animal que uns savis que són cecs toquen per conèixer com és aquest animal. Els fiets acompanyen a la narradora fent mímica. Finalment entre tots es construeix com és l’animal sencer ajuntant totes les parts. 

Amb la contaire Laia Garcia 

DILLUNS 11 DE NOVEMBRE,  A LES 18:00 H.

SALA INFANTIL 

Per a infants de 0 a 3 anys 

Llegir
9 octubre 2019
Metamorfosi. Comencem!

Lectura in situ de La metamorfosi de Frank Kafka ; amb una breu introducció sobre la dinàmica del grup de lectura Juvenil i la posada en comú de les propostes de dinamització i foment de la lectura de la nova temporada.

 Adreçat a joves d'11 a 14 anys. Apuntau-vos, hi sou a temps!

1ª trobada: Dissabte 19 de octubre, a les 12:00 h. 

Llegir
Benvinguda Literatura Infantil

 Primera trobada amb les famílies per descobrir el poder de les històries i fer realitat tots els desitjos a partir del foment de la lectura ...

Amb Raquel de Manuel i Fátima Anglada

* Inscripció i llista d'espera ja tancades.

1ª trobada: Dissabte 19 d'octubre a les 11:00 h. a la sala infantil

Llegir
Contes que el foc no crema, amb Carme Serret

 Amb motiu del dia Internacional de les Biblioteques, que té el seu origen en l'incendi de la Biblioteca de Sarajevo l'any 1992, la Carme Serret proposa un recull de contes extrets de la seva llarga trajectòria com a narradora oral, una transmissió mil·lenària que el foc no pot afectar.

El fil conductor dels contes escollits és la seva voluntat filosòfica, la provocació de preguntes i de pensament entre els joves oients.

Dilluns 21 d'octubre, a les 18:00 h.

Sala infantil

Llegir
2 octubre 2019
Plec de lectura 31
Podeu llegir en format pdf el plec de lectura num. 31 dedicat a Joan López Casasnovas.
Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.