21 desembre 2015
Bon Nadal

«Hasta se pudiera decir que publicar un libro es ponerlo en medio de una conversación, que organizar una editorial, una librería, una biblioteca, es organizar una conversación. Una conversación que nace, como debe ser, de la tertulia local; però que se abre, como debe ser, a totdos los lugares y a todos los tiempos»

Gabriel Zaid.. Los demasiados libros.

Llegir
18 desembre 2015
Dies tancat a Nadal

 La biblioteca romadrà tancada els dies:

24, 25, 26, 31 de desembre i 1, 2, 6 de gener.

Dia 5 de gener obrirem només pel matí

Bon Nadal!!!

Llegir
Club de Lectura: Haruki Murakami

 Al sur de la frontera al oeste del sol  d'Haruki Murakami és la propera lectura del club .

Ens trobarem com sempre a la sala d'actes, dimecres, 27 de gener  a les 19 h.

Podeu demanar el llibre al taulell de préstec 

Llegir
14 desembre 2015
Històries per a adults

 Lectura dramatitzada de Jordi Odrí a partir de dos contes de Jean Cocteau i Boris Vian.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE

´L’actor Jordi Odrí fa una lectura dramatitzada de dos contes extraordinaris de dos escriptors “maudits” de la literatura francesa més trencadors: Jean Cocteau i Boris Vian. Històries per a adults, divertides, surrealistes i pujades de to. Una experiència gratificant perquè a tots ens agrada que ens expliquin històries. Després de la lectura, l’actor ens fa una semblança dels dos escriptors i s’estableix un diàleg amb els assistents.  Divendres 18 de desembre a les 20h. Sala d’actes de la biblioteca Pública de Maó.

Llegir
Joia bibliogràfica: De humani corporis fabrica

La Biblioteca Pública de Maó té al seu fons antic un exemplar de " De humani corporis fabrica" de Andrea Vesalio,  un dels primers llibres  impressos amb il·lustracións d'anatomia humana. Per aquest motiu ha preparat una exposició del llibre, amb explicacions de les seves característiques i del seu valor. Acompanya l'exposició una breu ressenya de la novel·la El secret de Vesalius de Jordi Llobregat inspirat en aquest incunable.

De humani corporis fabrica (De l'estructura del cos humà ) és una obra de text, amb profusió d'imatges al·legòriques sobre anatomia humana escrit per Andreas Vesalius (1514-1564) el 1543. L'obra està composta d'unes set-centes pàgines d'esplèndida impressió, considerat un dels més influents llibres científics de tots els temps, conegut sobretot per les seves il·lustracions, algunes de les més perfectes xilografies mai realitzades. Vesalius va basar els seus estudis anatòmics en l'observació directa i en la pràctica quirúrgica, va rebutjar alguns errors anatòmics presents en obres anteriors i va aportar nous descobriments que revolucionaren els cercles de l'època, i ser considerat el fundador de l'anatomia moderna.

Llegir
Club de lectura : Pedro Páramo

 Pedro Páramo de Juan Rulfo és la propera lectura del Cub de Maó que es comentarà dia 16 de desembre a les 19 h. a la sala d'actes.

Us esperam!!!  

Pots demanar el llibre al taulell de préstec 

Llegir
16 Tabletes a disposició dels usuaris de la biblioteca

 La biblioteca posa a disposició dels usuaris infantils i adults 16 tabletes adquirides per la Subdirecció General de Bibioteques del Ministeri de Cultura dins del Programa d'Inversions 2014 en Biblioteques Publiques de Titularitat Estatal.

Solament es prestaran dins l'edifici per una durada de 4 hores

Onze tenen sistema operatiu Android i cinc Windows.

Les onze Android contenen 7 diaris: Diari Menorca, Ara Balears, País Digital, ABC digital,  Esport., BOIB i BOE

Ens sembla una bona idea per a familiaritzar al púbic amb les noves tecnologies de l'informació i aprofitar els seus advantatges com és la possibilitat de canviar el tamany de la lletra la qual cosa pot ser important per a la gent gran que usa l'hemeroteca. 

Llegir
2 desembre 2015
Francesc Calvet. Fins aquí
El llibre catàleg de l'artista Francesc Calvet en el qual es fa un recorregut per l'obra plàstica i la personalitat d'aquest activista cultural. L'estiu del 2014 es va inaugurar l'exposició antològica de Francesc Calvet, deu anys després de la seva mort. En una acurada edició, el llibre porta els textos de Cristina Andreu, que fa un seguiment de l'evolució per les etapes creatives de Calvet, i d'Emili de Balanzó que en fa una semblança de la personalitat. Es reprodueixen les 108 obres exposades, ordenades en deu apartats tot seguint la cronologia de la producció. Francesc Calvet va ser un artista polifacètic, enamorat de la poesia i activista cultural que va deixar empremta en tots aquells que el van conèixer. Aquest catàleg és un merescut homenatge. Llegir
1
2
3
4
5
6
7
26
27
28
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.