"Aquellas, nuestras batallas" contes per a persones adultes amb Andrea Oyamburu
El dilluns 9 de maig a les 19h tenim contes per a persones adultes a la sala de conferències de la biblioteca amb Andrea Oyamburu. Ja us hi podeu apuntar!

Todos lidiamos nuestras batallas, algunas más personales, otras colectivas, batallas grandes y épicas otras pequeñas que parecen invisibles, batallas por encontrar una identidad, por lograr aquello justo. Este montaje nace tras un confinamiento, una situación excepcional en la que se evidenció que aquello esencial para la vida son los cuidados…las historias aquí relatadas esconden ese mensaje, el de compartir el malestar para que deje de ser un fantasma individual y se convierta en un punto de encuentro. Encontrémonos en aquellas batallas, que pueden parecer lejanas, pero que al fin de cuentas son tan nuestras como otras.


Montaje a partir de relatos de autoría y adaptaciones de:
• Magela Gracia
• Cecilia Solá
• Claudio Ledesma • Agnes Lestrade

DURADA: 45 min
EDAD RECOMENDADA: a partir del 16

 

L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.