Ana Gomila ens proposa "Tú la letra y yo la música"
Dimarts 16 de juliol, a les 19 h, la polifacètica Ana Gomila ens oferirà un recital poètic cantat. Voleu saber què ens espera? Ja tenim la programació. 

Ens proposa dotze peces que ompliran la sala amb la sonoritat i l'energia característica de la professora, escriptora i artista, Ana Gomila:

 1. Dansa de la primavera (tradicional armènia en versió de Maria del Mar Bonet)
 2. Morenika (tradicional sefardí en versió de Mor Kabasi)
 3. La galana y el mar (tradicional sefardí en versió de Mara Aranda)
 4. Take this waltz (cançó de Leonard Cohen a partir d'un poema de Federico García Lorca en versió d'Enrique Morente)
 5. Ja nus hons pris (Ricard Cor de Lleó, s. XII)
 6. Molly Malone (popular irlandesa)
 7. Jerusalem (himne de H. Parry a partir d'un poema de William Blake)
 8. Der Leiermann (lieder de Schubert pertanyent al cicle Winterreise)
 9. Era di maggio (popular napolitana)
 10. 'O surdato 'nnamurato (popular napolitana)
 11. Alevanta Mordehai (tradicional turco-sefardí en versió de Mara Aranda & Estreyikas de Estambul)
 12. Bu sabah bag?da erken (del repertori de TÜRKÜ ME TIENES, popularitzada per Zeki Müren)
Com sempre, es tracta d'una activitat gratuïta i d'accés lliure. No fa falta inscripció. Que forma part de la programació dels Dimarts Culturals de juliol i agost.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.