Al cinefòrum, un premi com el Nebula esdevingut pel·lícula
Dimarts dia 19 de març a les 19 h gaudirem d'un dels films més emblemàtics del director Gavin Hood, El joc de l'Ender, del 2013 basat en la novel·la que va aconseguir els dos premis de ciència ficció més prestigiosos: el Premi Nebula el 1985 i el Premi Hugo el 1986.
 
114 minuts que aventuren un debat posterior com pocs, de la mà del nostre filòsof de capçalera Jaume Pons.

El joc de l'Ender és un llibre que ha fet història dins el gènere narratiu de ciència ficció, se'n diu que és la novel·la més famosa de ciéncia ficció moderna: un clàssic indiscutible, guanyador dels premis Hugo, Nebula i SF Chronicle. El seu autor, Orson Scott Card, conjuga magistralment l'habilitat en el tractament de les emocions amb l'ús de les simulacions, a aquest cas per ordinador i a través dels jocs de fantasia, per a il·lustrar la formació militar, estratègica i psicològica dels personatges, i molt especialment del protagonista. Comentarem tot això i més després de la pel·lícula, al cinefòrum del mes.

Activitat en v.o. subtitulada, d'accés lliure i gratuït , sense inscripció prèvia.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.