Activitats infantils durant les vacances escolars
Ja heu vist tota la programació que tennim preparada per a aquests dies de vacances escolars? Preneu nota.
 
Aquest dimecres 27 a les 17 h podeu gaudir d'una activitat en família. Un Laboratori de Lectures amb la màgia de la tallerista Raquel de Manuel. Dirigit a famílies amb infants en edat de primària, aproximadament entre 6 i 11 anys. Amb una sessió dedicada al  joc, la imaginació i el llibre. Voleu venir a descobrir els jocs de taula i les noves històries que han arribat a la Biblioteca? Ja us hi podeu inscriure. Al taulell de la Biblioteca o a info@bibliomao.es
 
Dimarts, 2 d'abril, d'11 a 13 h, els infants, sols o acompanyats, poden venir a jugar al Taller de Jocs de Taula organitzat per l'Institut d'Estudis Baleàrics que un any més organitza una trobada per fomentar els jocs de taula en català. Les inscripcions també estan obertes!
 
D'altra banda, el mateix dimarts, 2 d'abril, a les 18 h, celebrarem el Dia Internacional del Llibre Infantil amb el contacontes "Travessies màgiques per a ànimes curioses" a càrrec d'Andrea Oyamburu. Un conte recomanat a partir de 4 anys pel qual no fa falta inscripció.
 
Finalment, dimecres, 3 d'abril, d'11 a 12'30 h, tindrem el Taller de Jocs de Taula i Narratives de la mà experta de Raquel de Manuel. Pensat per oferir a les famílies una nova oportunitat per a conèixer els jocs de taula i la possibilitat que aquests tenen per configurar noves narratives de l'espai Biblioteca, entre els participants i més enllà. Recordau que els jocs es poden agafar en préstec i que anam incorporant nous títols a la secció.
 
Menys el contacontes, que  no necessita inscripció, ja us podeu anar apuntant a les diverses possibilitats de compartir un espai de joc i narrativa. Ho podeu fer al mateix taulell de la Sala Infantil de la Biblioteca o a: info@bibliomao.es
 
Us hi esperam! 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.