Acte del 35è aniversari de la Xarxa de Biblioteques de Menorca
El dijous 3 de juny a les 19h a l'auditori de Ferreries es celebra aquest acte commemoratiu que està obert a tothom

Durant l'acte es pronunciarà la conferència “L’equitat a les biblioteques públiques des de la perspectiva dels drets culturals”, a càrrec de Ferran Burguillos, gerent de Biblioteques de Barcelona. I també es projectarà el documental 35 anys al teu costat, realitzat per Magda Timoner, film fet específicament per a celebrar aquest esdeveniment

Ens agradaria estar ben acompanyats amb els milers d'usuaris de les nostres biblioteques, però per causa de la pandèmia no podrà ser i solament pot tenir-hi accés un reduït número de persones. Si desitges assistir-hi pots reservar les teves entrades a directament al web de l’Auditori de Ferreries:

http://auditori.ajferreries.org/sol/formsol.aspx?tipo=RESER o al correu biblioteques@menorca.es

 

L'esdeveniment també es podrà seguir a través del canal youtube de la xarxa:

 https://www.youtube.com/channel/UCDxk4gVrWQGNM32M4BdB1SA

 

Us hi esperem!


  

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.