Xerrada: Psicologia en paraules senzilles
27 febrer 2019
Dimecres 6 de març a les 19h

Xerrada: PSICOLOGIA EN PARAULES SENZILLES   

A càrrec d’Esperança Camps OrfilaGraduada en Psicologia  per la UNED amb menció clínica en psicologia de la salut i intervenció en trastorns mentals i del comportament. Formació en Programació Neurolingüística, Coach empresarial, psicologia de l’esport, psicologia del coaching, gestió de direcció, maneig d’equips de treball.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

El més bonic d’aquesta vida és establir ponts d’amabilitat i sinceritat entre les persones per conectar de cor a cor. L’objectiu d’aquesta xerrada es trasmetre la meva experiència i passió per la psicologia  a fi de  despertar el teu interés i que te n’enamoris igual que ho estic jo. És una meravella quan les persones aconseguim alimentar els altres com si fóssim una dida i sentim a la vegada que ens nodreixen com a un nadó’


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.