Xerrada i taller sobre lectura electrònica amb e-biblio
16 abril 2018

Dimarts 24 d'abril a les 20h. 

Sala d'actes de la Biblioteca Pública de Maó

Per celebrar el dia del llibre, la Biblioteca us convida a la xerrada - taller sobre la lectura electrònica.

A poc a poc es va obrint camí la lectura sobre formats alternatius al paper de toita la vida. Amb els dispositius mòbils de les tablets, telèfons mòbils, e-readers, o a l'ordinador, cada vegada hi ha més gent que llegeix sobre pantalles. Què suposa aquest canvi? Quines causes i quins efectes té sobre l'acte mateix de la lectura i sobretot com es fa per llegir d'aquesta manera, quina plataforma s'ofereix des de la Biblioteca per fer lectura electrònica. Has sentit parlar d'e-biblio? T'ho explicarem.

Vine amb el teu dispositiu i t'ensenyarem a usar aquesta plafarorma de llibres electrònics. També te'n podem deixar un perquè puguis practicar.

Necessitareu el vostre número d'usuari i la vostra  clau d'accés. Si l'heu oblidat podeu sol·licitar-la per telèfon abans de la trobada.

 

 

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.