Xerrada de Damià Rotger sobre Anatomia i disseny del llibre
12 agost 2020
El tipògraf i poeta menorquí farà aquesta xerrada a la biblioteca el dimarts 18 a les 19.00
Xerrada entorn del LLIBRE com a objecte, com a cos anatòmic.

Es farà un recorregut per les parts que conformen el llibre; no entorn del contingut, sinó de les parts anatòmiques que fan d'aquesty artefacte cultural, una petit escultura corpòria. Així, transitarem dins la bellesa del format fent una descomposició conceptual i històrica dels membres anatòmics que fan dels llibres, una entitat Viva.

Per altra banda, també es tractaran els aspectes essencials en el disseny i concepció de publicacions: tipografia, composició, formats, etc. passant pels temes de llegibilitat i lecturabilitat. Tant una revista, un llibre com premsa, etc. tenen la seva pròpia idiosincràsia en el disseny i maquetació que els hi ha de donar forma.

Recordeu que si voleu assistir a la xerrada és convenient apuntar-s'hi a través del correu info@bibliomao.es o telefonant a la biblioteca donant les vostres dades.

Us hi esperem

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.