Vertigen - Esperança Camps, Empar Marco - Sembra Llibres
1 octubre 2015
/ .-- Carcaixent (València) : , 2014.
203 p : il ; 21 cm.-- (SLL ; 2)


Aquest és un llibre escrit en calent per les periodistes Esperança Camps i Empar Marco, que han viscut en primera persona el tancament de Radió Televisió Valenciana per part del Govern valencià.
La ficció és vista a través d’un periodista grec que arriba a València en un moment de màxima convulsió, amb manifestacions al carrer, revoltes televisades i reunions secretes o públiques. Ell, que havia treballat a la televisió pública del seu país, reviu de prop la situació que es va viure a Grècia. Coneixerà també de molt a prop tots els despropòsits i la corrupció política i toparà amb les activitats coercitives de grups d’extrema dreta.
Un llibre altament recomanable per a tots aquells a qui els agrada atracar-se a la veritat des de la ficció i una nova oportunitat de disfrutar de la bona prosa d’aquestes autores.Categoría:Recomanacions
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.