Trobades de cooperació. Un camí compartit
24 octubre 2018

  Títol: Trobades de cooperació i solidaritat. Un camí compartit.
Xerrada: cooperació i solidaritat. STEI

Dilluns 5 de novembre

STEI Intersindical, a través de l'ONG Ensenyants solidaris, treballa a diversos països de llatinoamèrica des de fa molts anys. En els darrers temps, s'han desenvolupat projectes i plataformes per dotar d'eines el professorat d'alguns d'aquests països i empoderar-los envers la seva tasca professional. De la mateixa manera, a través de les persones que treballen i viuen allà, ens feim més conscients de les seves problemàtiques i de l'impacte de l'economia global sobre la seva societat. És per això, i amb motiu de la visita a Balears d'una d'aquestes activistes de Guatemala, que proposem poder oferir una xerrada a la Biblioteca Pública de Maó, per tal de mirar de convocar un nombre suficient de gent que pugui compartir aquests coneixements i experiències.

 Aquestes son les dades de l'activitat;

 Visita 5 de novembre  a Menorca de Odilia Perén Poyón, dona maia kachikel. Treballadora Social.

25 anys  d'experiència en gestió de projectes de cooperació.

 Delegada de cooperació de l'STEI Intersindical a Guatemala.

Objectiu: .
•Compartir amb el públic assistent l'experiència de cooperació i solidaritat de l'STEI Intersindical  a Guatemala durant la seva trajectòria.
•Impacte de las empreses transaccionals espanyoles a Guatemala. (Caso ACS, presidida per  Florentino Pérez)
•Cooperació i innovació. Noves eines de cooperació: Plataforma Moodle Solidària.
Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.