Trobada de Clubs de Lectura de Menorca
3 maig 2016

La Xarxa de Biblioteques de Menorca valora molt els clubs de lectura. En gairebé cada biblioteca funciona d’ençà fa anys grups de persones que es troben per comentar un llibre cada mes. També ho fan grups que surten del Clubs de jubilats o de les llibreries. Si formes part de qualque grup de Lectura de Menorca, et convidam a passar una estona agradable per celebrar aquesta bona idea: compartir la lectura.

La xarxa de Biblioteques de Menorca troba que seria una bona ocasió que tots els clubs es coneguessin en una trobada festiva. Ara ha arribat l’hora.

Dissabte 21 de maig a les 12 h. a la sala de plens del Consell Insular

PROGRAMA

1ª PART:        Un representant de cada club presenta el seu grup de lectura

Els escriptors expliquen els motius de la seva escriptura

Els lectors fan preguntes als escriptors sobre els motius exposats

2ª PART:        Actuació musical de Topsy Gipsy i aperitiu de comiat

 

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.