TROBADA AMB LANA JOHNSON, AUTORA DEL LLIBRE "A YANKEE IN MENORCA"
24 març 2015
Inaugurem la programació d"activitats de SANT JORDI amb una trobada en anglès amb l"escriptora Lana Johnson, autora del llibre A YANKEE IN MENORCA, esdeveniment organitzat en una triple col•laboració amb el CEP de Menorca i l"Escola Adults de Maó.

Lana va aprendre ràpidament que cada dia a la petita illa menorquina és un viatge per descobrir territoris desconeguts: discutint amb el seu marit quin segon plat casa amb quin entrant o errant una simple lletra en la carnisseria a l"hora de demanar un pollastre per preparar el sopar familiar. Mai no va imaginar que, en la seva feina diària, hauria d"esquivar tractors, porcs i ovelles per la carretera o que acabaria el seu dia orgullosa de comprovar com els seus estudiants d"arqueologia li mostren cranis de més de 2.000 anys d’antiguitat. Amb paciència i determinació, demostra als menorquins que ha vingut per quedar i aviat comença a anar a buscar espàrrecs i bolets en la seva companyia. La idea de la monotonia s’esvaeix completament quan aprèn a abraçar el dia a dia amb una mescla d"ansietat i exaltació. A YANKEE IN MENORCA és una oda a l"adaptació, a l"amor per una illa a la qual ja anomena "llar".

Enguany, doncs, la festa del llibre estarà ambientada entorn dels viatgers, els exploradors i els aventurers, sota l’inspirador lema del fabulista grec Isop L"AVENTURA TOT S"HO VAL.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.