Teatre familiar: Es lladre de memòries
21 febrer 2018

Dilluns 5 de març a les 18h

 Na Maria és una dona d’edat avançada que té lapsus de memòria. Viu a la seva casa, ubicada al nucli antic d’un poble de Menorca i en companyia d’un moix de peluix, a qui li parla com si aquest fos de veritat. Una nit sent renou a dins l’entrada de casa. Algú haurà entrat a robar?

 Una història tendra, divertida que us farà descobrir fins on arriba la necessitat de tenir algú a prop, encara que aquest algú es presenti en forma de lladre.

 El lladre de memòries pretén ser un homenatge a les persones que tot i viure una situació desfavorable no perden la perspectiva dels valors humans.

 Autora i directora: Mari Genestar Mesquida

Actors: Sita Muñoz Ametller – Joan Taltavull Carretero

 Premi Teatre de Butxaca 2017

Modalitat infantil-juvenil

 El lladre de memòries és una obra de petit format que Mari Genestar Mesquida va presentar al concurs de teatre de butxaca 2016 en la modalitat infantil-juvenil i que va guanyar amb el primer premi.

 Organitzat i promocionat pel Cercle Artístic de Ciutadella i Ciutadella Antiga, es va estrenar el 16 de setembre del 2017 junt amb l’obra guanyadora per adults i altres obres de microteatre.

  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.