Taller de booktràiler per a joves
11 desembre 2017

 La biblioteca organitza un taller de booktràilers per a joves entre 10  i 18 anys. Què no saps que és? Idò és la creació d'un video a partir d'una lectura. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca al telefons 971369190 o a l'adreça info@bibliomao.es

Cal que portis el mòbil o bé càmera de video

Aquest és el programa:

PROPOSTA DEL TALLER “FEM UN BOOKTRAILER”
Professor | Macià Florit Campins
1 | INFORMACIÓ PRÀCTICA
Lloc: Biblioteca Pública de Maó
Dates: 3, 4 i 5 de gener de 2017
Horari: 10-13h.
Número d’alumnes: 20 màx.
Edat: 10-18 anys.
2 | ESTRUCTURA I CONTINGUTS
A. Primera sessió: Imagino el meu booktrailer
- Introducció: què és un booktrailer i visionat d’exemples
- Escriptura del guió
- Tècniques de rodatge
B. Segona sessió: Llum, càmera i acció!
- Rodatge, captura i organització d’imatges
- Introducció al software d’edició: Filmora
C. Tercera sessió: Ordenar totes les peces
- Edició dels booktrailers
- Publicació i projecció: anem d’estrena!

 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.