Taller: Aprèn a fer haikus
14 agost 2020
Taller dirigit pel tipògraf, poeta i docent Damià Rotger que es realitzarà el dijous 20 d'agost a partir de les 19.00
Un haiku és una forma de poesia tradicional japonesa. Es tracta d'un poema breu, generalment format per tres versos i poques síl·labes respectivament. Els haikus intenten captar un instant per a fer-lo etern.
Veurem les característiques d'aquesta estructura poètica, tant de mètrica com d'expressivitat i essència. També farem una petita lectura, a manera de mostra i escalfament, de haikus que retenen i exemplifiquen tota la personalitat i inacabables possibilitats del format. Així, jugant i amb algunes sorpreses, veurem com en unes poques paraules, podem retenir la màgia i la bellesa de la Natura.

És un taller pensat i preparat per a joves com per adults. Tant si no has escrit mai com si ja dus bagatge en l'escriptura, aquest taller és el teu per, de manera lúdica i dinàmica, treballar els haikus i obrir les paraules a la incommensurable bellesa dels paisatges naturals i espirituals.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.