T'agradaria aprendre nocions bàsiques de Robòtica?
25 novembre 2020

 Dins del projecte "Biblioteques sostenibles : introducció a l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible en els serveis bibliotecaris de les Illes Balears co-finançat per la DG de Cooperació de Balears i organitzat per la Fundació MUSOL, podeu participar en un taller de robótica adreçat a joves d'entre 9 a 13 anys..

Podreu aprendre a dissenyar, construir i programar un model que permeti eliminar residus plàstics de les aigües marines.

DIMECRES, 9 DE DESEMBRE DE 2020

18:00 A 19:30 H

SALA D'ACTES 

Places limitades. Cal inscripció prèvia

 Us podeu inscriure al tel. 971369190, al correu  info@bibliomao.es ,  o presencialment, donant el nom i llinatges, edat, DNI i tel.

Es seguiran totes les mesures higièniques i les distàncies de seguretat. 


   
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.