SLAM LECTURA. Dia Internacional de la Biblioteca
16 octubre 2018

SLAM LECTURES

Dia Internacional de la Biblioteca

24 d’octubre a les 20h

 Com cada any, la biblioteca Pública de Maó celebra el seu dia internacional. Enguany organitzam una activitat de participació dels usuaris entorn de la prescripció lectora.  SLAM LECTURES és un concurs en el qual uns quants usuaris de la biblioteca participen en la recomanació d’un llibre durant tres minuts sense cap altre recurs que la seva habilitat expressiva. El públic assistent tindrà un quadre per puntuar cada una de les intervencions dels participants. Una volta feta el recompte de totes les puntuacions, aleshores es proclamarà un guanyador i dos finalistes. Tots els participants tenen premi. En acabat brindarem amb una copa de cava.

Amb esperit esportiu celebram idò una de les funcions bàsiques de la biblioteca que és la recomanació de lectures, perquè no hi ha millor llibre que aquell que s’adequa al teu gust.

 

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.