SISENA LECTURA: “Pollo con ciruelas” de Marjane Satrapi
27 gener 2013
Dimecres 23 de gener vam comentar el còmic “Pollo con ciruelas”, que explica la història de Nasser Ali Khan, un músic de tar, un llaüt Irani, que decideix deixar-se morir després que la seva dona li trenqui el seu instrument de treball en una baralla conjugal. Només al final de l"obra coneixerem els veritables motius de la decisió de Nasser. Les relacions personals i els conflictes interns agafen protagonisme i conviden el lector a reflexionar sobre el que passa quan l"home viu agafat al passat i no passa endavant. Descriu amb tot detall l"angoixa, la desesperació i la pèrdua de la il · lusió que experimenta el personatge en el seus últims dies. Un home que s"ha resignat a morir.
L’obra va agradar de els lectors i lectores, els quals li van donar una nota mitjana de 8.
La propera lectura  serà la novel.la “Queda la noche”  de Soledad Puértolas, dia 20 de febrer a les 20.00h.
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.