Selecció d’il·lustracions de llibres de ciència del fons antic
20 maig 2011
Amb motiu de la 6a Escola de Primavera d’Història de la Ciència i de la Divulgació organitzada per l’Institut Menorquí d’Estudis i que enguany es dedica a les Representacions Visuals en Ciència, des de la Biblioteca hem preparat una selecció d"il·lustracions que apareixen a alguns dels llibres de ciència del nostre fons antic.

S"ha fet una presentació en power-point que permet veure com evolucionen aquestes imatges entre els segles XVI i XIX i la manera com s"il·lustren els llibres de medicina, anatomia, botànica, zoologia, física o química. Són unes 350 fotos, escollides de les il·lustracions de 33 llibres que s’han tret d’un conjunt major d’obres  (unes 65) que tenen com a denominador comú ser il·lustrades, haver estat editades abans de 1890, per a l’estudi de la ciència, i conservar-se en el fons antic d"aquesta Biblioteca Pública de Maó.

Tenim aquesta selecció a la disposició de totes les persones interessades, que la podran consultar a la biblioteca i per Internet a l"enllaç: http://issuu.com/bibliomao/docs/il_lustracions_fons_antic.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.