SALA DE REUNIONS
29 setembre 2016

Sala de Reunions (amb vistes al port)

Nou servei

La Biblioteca Pública de Maó posa un nou servei als usuaris i a la ciutadania: una sala de reunions per a qui la sol·liciti amb magnifiques vistes al port.

Equipament

La sala està ubicada a la segona planta al fons de la sala de lectura d’adults. Té aproximadament uns 25 m2 de superfície i va equipada amb una taula gran i butaques, un ordinador amb connexió a Internet, wifi  i una pissarra veleda. La sala està aïllada de la resta de la biblioteca amb una porta i per tant permet parlar (sense cridar). I a més com que la sala està situada a la façana de tramuntana té unes magnifiques vistes de tot el port de Maó.

Destinataris

Poden usar aquesta sala fent una reserva a la web de la biblioteca els grups que ho sol·licitin de forma lliure i gratuïta. Aquest nou servei està pensat tant per a grups de ciutadans o entitats cíviques que no tenen local on trobar-se, com també grups d’estudiants per fer treballs d’equip.

Horari

L’horari és restringit a l’horari habitual de la biblioteca (de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30h.)

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE    
Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.