REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA: Tria de lectures per al curs 10-11
3 juliol 2010
El passat dimecres 5 de juny ens vam reunir els membres del Club de Lectura per tal de triar les lectures per al curs vinent. Els lectors i les lectores assistents vam aportar diverses propostes de llibres per llegir, sempre tenint en compte la disponibilitat de la Biblioteca. Al final va sortir majoritàriament la següent proposta:

Lectures per al curs 10 / 11

- Setembre / 22: Don Quijote de la Mancha (1ªparte) M. Cervantes

- Octubre / 20: El viejo que leía novelas de amor Luis Sepúlveda

- Novembre / 17: Los persas (teatre) Esquilo

- Desembre / 15: Morituri Jasmina Cabra

- Gener / 19: Las partículas elementales Michel Houellebecq

- Febrer / 16: No hay ladrón que por bien no venga (teatre) Darío Fo

- Març / 16: Temps de cireres Montserrat Roig

- Abril / 13: La noche del oráculo Paul Auster

- Maig / 25: Casa de muñecas (teatre) Ibsen

- Juny / 15: Sostiene Pereira Tabucchi, A.

Es va recordar també que el dia de les reunions és un dimecres de cada mes a les 20.00h. Reprendrem el Club de Lectura al setembre. BON ESTIU!!!
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.