QUARTA LECTURA: “MORITURI” DE YASMINA KHADRA
8 gener 2011
Dimecres dia 22 de desembre va tenir lloc la quarta reunió del Club de Lectura pel que fa a aquest curs 10-11. Vam comentar, en aquesta ocasió, la novel.la “Morituri” de Yasmina Khadra (pseudònim de l’escriptor Mohamed Moulessehoul), una novel.la “negra” que ens descobreix la podridura de la societat argelina a través del detectiu Llop, personatge molt humà i també escriptor. En aquesta obra, la pobresa i el terror, constants a Argel, contrasten vivament amb la visió de l’alta societat corrupta.
Aquesta lectura no va agradar gaire als lectors i lectores, que li van atorgar una nota valorativa d’entre un 5 i un 6. S’ha de tenir en compte també el fet de la proximitat de les festes nadalenques, que va ocasionar, aquest cop, que ens reuníssim pocs lectors per parlar de l’obra.

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.