Pròxima lectura "Venganza en Sevilla" de Matilde Asensi
27 octubre 2020

La pròxima trobada del Club de Lectura es farà dia 25 de novembre a les 19.00h a la Sala d'Actes de la Biblioteca.

Dimecres 21 d’octubre ens vam reunir de nou els i les membres del Club de Lectura per comentar la segona obra d’enguany, “Lletres de combat” de Josep M. Quintana. A l’acte hi van acudir 19 persones i també el propi autor de la novel.la, amb el qual ja haviem comptat en ocasions anteriors, com van ser els comentaris de “Els Nikolaidis”, “Els Clark”, “Els herois de la nit” i “La noia que va sortir d'un quadre de Boticcelli”.

 

Val a dir que la presència de Josep M. Quintana sempre és una garantia d’èxit. Es tracta d’una persona molt propera i molt culte, que sap expressar perfectament bé tot allò que vol transmetre. Va ser una reunió força interessant i els lectors i lectores van quedar molt contents i agraits, com així m’ho van transmetre un cop acabada la reunió.

 

La següent lectura que comentarem serà “Venganza en Sevilla” de l’escriptora Matilde Asensi. Aquesta novel.la d’aventures forma part d’una trilogia però es pot llegir perfectament de manera individual. Tracta de les aventures de Martín/Catalina, un personatge enginyós, pocavergonya i salvador de l’honor familiar a Sevilla en ple segle XVII. El comentari d’aquesta novel.la es farà dia 25 de novembre a les 19.00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Maó.

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.