PROGRAMACIÓ 2009-2010
14 juny 2009
Ens vam reunir dia 3 de juny de 2009 els membres del Club de Lectura per tal de triar les lectures del proper curs, i entre tots els lectors i les lectores vam establir la següent programació:

CLUB DE LECTURA BIBLIOTECA PÚBLICA DE MAÓ

Programació de lectures per al curs 09/10:

Setembre / 16 : Doña Rosita la soltera. F. G. Lorca

Octubre / 14: La venedora d’ous. Linda D. Cirino

Novembre / 11: Dilletari. Ponç Pons

Novembre / 25: Autobiografíes. Fernando Pessoa. R. Zenith (Ponç Pons)

Desembre / 16: La vida ante sí. Émile Ajar

Gener / 20: Sinué el egipcio. Mika Waltari

Febrer / 17: Un hombre en la oscuridad. Paul Auster

Març / 17: Tretze tristos tràngols. Albert Sánchez Piñol.
La pell freda. Albert Sánchez Piñol

Abril / 21: El show de Kinsey. Jesús Díez

Maig / 19: Mal de pedres. Milena Agus

Juny / 2: El primer siglo después de Beatrice. Amin Maalouf

Juny / 16: ELECCIÓ DE LECTURES CURS 10/11


Les reunions continuaran sent els dimecres a les 20.00h.
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.