Primera trobada del Club de Lectura. Contra el viento / Angeles Caso
25 setembre 2017

COMENÇA EL NOU CURS 17-18 DEL CLUB DE LECTURA!!!!!

Començam una temporada més, amb renovades ganes de llegir i comentar les lectures, i amb més lectors i lectores nous que s'han afegit, la nova temporada del Club. Com sempre, serà a la Sala d'actes de la Biblioteca un dimecres de cada mes a les set del capvespre. Ens vam trobar ja dimecres 20 de setembre per inaugurar la temporada i comentar la primera lectura. Tot seguit teniu el comentari:

 

PRIMERA LECTURA: “CONTRA EL VIENTO” de Ángeles Caso

Dimecres passat vam comentar els lectors i lectores aquesta novel.la de la periodista i escriptora Ángeles Caso, “Contra el viento". En ella hi trobem una tendra història d'amistad i superació de dues dones que viuen en mons oposats, narrada amb l'emoció i la bellesa de la realitat.

L’obra va agradar els lectors i lectores, els quals van valorar la lectura amena d'un problema actual..

La propera lectura serà San Manuel bueno, mártir de Miguel de Unamuno , dia 18 d'octubre a les 19.00h.

Marga Llovet 

 

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.