Presentació Mata Ombres, projecte de la Fundació Vicente Ferrer
14 setembre 2017

 Coincidint amb el 50è aniversari de la Fundación Vicente Ferrer a l’Índia, des de la Delegació a les Illes Balears es posa en marxa el projecte Mata Ombres per tal de commemorar els avenços aconseguits per eradicar la pobresa extrema.  Un col·lectiu de 15 artistes plàstics i visuals de les quatre illes s’uneixen en aquesta acció sense precedents que vol donar veu als membres de les comunitats vulnerables i excloses del sud de l’Índia i promocionar l’art com una eina de transformació social. En un sentit figurat, els artistes balears es proposen, a través de les seves creacions, “matar les ombres”. I aquest és, precisament, el petit miracle de la transformació social: eradicar la fosca amb la llum i els colors.

La presentació en roda de premsa tindrà lloc el proper dijous 28 de setembre, a les 11 hores, amb la presència de Francesca Tur, Consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear, Isabel Pizá, Delegada de la FVF a Baleares, Antoni Torres, Comissari de Mata Ombres.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.