PREMIS DEL II CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE
2 maig 2012
El concurs organitzat per segona vegada per la Biblioteca Pública de Maó ha estat un èxit pel que fa al nombre de participants: 70! i per la qualitat dels dibuixos presentats. Tots feien referència a la festa de Sant Jordi i anaven atapeïts de dracs, cavallers, princesas, roses… però cap s’assemblava. El jurat –el personal de la biblioteca- ho ha tingut molt difícil per poder-ne escollir els millors. A la fi, vam decidir donar dos premis a cada categoria i, a més, afegir uns premis especials. El passat dilluns dia 30 d"abril vam lliurar els premis als guanyadors, que han estat els següents:
1ª CATEGORIA (4-7 ANYS)

. MARTÍ SINTES GUILLÉN (5 ANYS)
. JULIÀ CORTÉS GABALDÓN (6 ANYS)

2ª CATEGORIA (8-10 ANYS)

. OSSAMA ACHKOUKAR (10 ANYS)
. MATEU SEGUÍ LLULL (10 ANYS)

3ª CATEGORIA (11-14 ANYS)

. KIARA MOLL EVANS (11 ANYS)
. MARIA BARBER OLIVES (13 ANYS)


PREMIS ESPECIALS:

. Al concursant més jove: Álvaro Sintes Melero (4 anys)
. A l’originalitat i feina compartida: Marta Jiménez (5)
. A l’especial col.laboració amb els actes de Sant Jordi:
Ismael Bousakla (11 anys)

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.