Ponç Pons a la Biblioteca amb motiu de la exposició Graeslinjú.
10 octubre 2008
Ponç Pons, escriptor, poeta, catedràtic, sempre està a la Biblioteca Pública de Maó. Hi ha obres seves als prestatges de la secció infantil, entre les novel•les de la planta baixa, als magatzems. El seu nom figura en un bon seguit de fitxes del catàleg de la biblioteca; casi sempre com a autor, també com a editor, col•laborador, o com a objecte de treballs que tracten la seva obra.
El proper dimecres, dia 15, a les 6 de capvespre, també estarà en persona, com a simple afeccionat a la lectura, per tal de presentar la exposició titulada El País de Graeslinjú, que s’obre el mateix dia a la Biblioteca i romandrà oberta fins dia 28 d’aquest mateix mes.La editorial Everest, creadora de la exposició tracta de difondre el gust per la lectura entre la població més jove a través dels grans mestres de la literatura infantil i juvenil: els germans Grimm, o Hans Christian Andersen, entre els primers, Mark Twain, A. Conan Doyle, Stevenson, Rudyard Kipling o J. Verne, entre els segons. Tot i que aquests últims compten amb molts de seguidors entre els lectors més adults.
La exposició ve acompanyada d’un copiós material complementari, coma ara música, pel•lícules o guies didàctiques, que tracten de mostrar la repercussió que han tingut aquests autors, molts anys després de crear la seva obra, i volen facilitar a mestres i professores l’aproximació al món de la literatura des dels centres d’ensenyament.
S\\'hi ha ha posat una especial èmfasi en els protagonistes: Mowgly, Hucklberry, Blancaneus, Tom Sawyer... personatges que, amb el temps, han passat a tenir més influència, a estar més vius encara, que moltes figures històriques de la vida real.
Però no ens anticipem: esperem a veure la exposició muntada i aprofitem per gaudir de la visió personal que, d’aquest món real, i a la vegada imaginari, té en Ponç Pons.
No ho oblideu: dimecres dia 15, a les 18 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Maó.

Més informació:
http://www.escriptors.cat/autors/ponspo/
http://www.lluisvives.com/bib_autor/ppons/
http://www.uoc.edu/lletra/noms/ppons/index.html
http://perso.wanadoo.es/lipmic/Poecat/ponsp.htm
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.